AAA
rss
Printvriendelijke versie

Vacature Zorgband Leie en Schelde : financieel directeur

De OCMW-besturen van Merelbeke, Laarne, Nazareth en Destelbergen en het APB Provinciaal Zorgcentrum Lemberge zijn officieel toegetreden tot de Zorgband Leie en Schelde. Met die samenwerking willen de besturen blijvend inzetten op een professionele en kwalitatieve openbare dienstverlening van de ouderenzorg. De toetreding is de bekroning op drie jaar hard werken.

De vereniging Zorgband Leie en Schelde bestond formeel al, maar eind deze maand keurde de OCMW-raad van elke betrokken gemeente en de raad van bestuur van het APB Zorgcentrum Lemberge de beheersovereenkomsten goed. Het bestuur van Merelbeke nam vier jaar geleden het initiatief om met de omliggende besturen aan tafel te gaan zitten en te bekijken hoe ze konden samenwerken rond de ouderenzorgtaken die de OCMW’s aanbieden. Daardoor ontstaat vandaag een moderne zorgorganisatie over de gemeentegrenzen heen. Door samen te werken kan de toekomst van de openbare ouderenzorg in de regio gegarandeerd worden, zonder dat het financieel onhoudbaar wordt voor de lokale besturen.

In het kader van de oprichting van de zorgband is men op zoek naar een financieel directeur. Zie hier voor meer informatie.

Terug naar alle nieuws